Subvencije za veštačku inteligenciju - UPUTSTVO kako do 12000 evra

Subvencije za veštačku inteligenciju – UPUTSTVO kako do 12000 evra

Subvencije za veštačku inteligenciju – Poziv kompanijama da se prijave za program podrške digitalnoj transformaciji: Pravo na subvenciju do 12.000€

Javni poziv je otvoren dok iznos traženih bespovratnih sredstava ne premaši iznos raspoloživih sredstava

Prijavite se za „Program podrške digitalnoj transformaciji iz oblasti veštačke inteligencije (AI) 2023″ Centra za digitalnu transformaciju i ostavrite pravo na subvenciju do 12.000 evra, pozivaju iz CDT-a.

„Centar za digitalnu transformaciju (CDT) u saradnji sa Ministarstvom privrede RS upućuje javni poziv kompanijama da apliciraju za novi ‘Program podrške digitalnoj transformaciji iz oblasti veštačke inteligencije (AI) za mikro, mala i srednja preduzeća 2023′ i da uz asistenciju sertifikovanih konsultanata za veštačku inteligenciju unaprede poslovanje uvođenjem savremenih digitalnih alata. Pravo učestvovanja imaju sve kompanije koje imaju između 5 i 249 zaposlenih, a ispunjavaju i ostale uslove detaljno objašnjene sa sajtu CDT-a.

Subvencije za veštačku inteligenciju – PREDNOSTI

Učesnici u konsultantskom programu dobijaju izuzetne pogodnosti kao što su:

a) besplatna izrada Ekspertske analize od strane iskusnih i sertifikovanih konsultanata, koja je prikaz trenutnog stanja kompanije, kao i domena u poslovanju koje bi trebalo unaprediti,

b) rad na detaljnoj strategiji razvoja kompanije u ključnim domenima kroz veštačku inteligenciju,

c) bespovratna subvencija Centra za digitalnu transformaciju do 12.000 EUR kojom se, zapravo, izjednačava iznos koji je sama kompanija spremna da investira u svoju digitalnu transformaciju, kao i

4) verifikacija samog procesa implementacije rešenja – nakon što je strategija usaglašena i dogovorena između kompanije i konsultanta – od strane iskusnih konsultanta.

Kompanije se prijavljuju za Program popunjavanjem upitnika Index AI spremnosti na internet stranici Centra za digitalnu transformaciju.

Javni poziv za Subvencije za veštačku inteligenciju je otvoren dok iznos traženih bespovratnih sredstava ne premaši iznos raspoloživih sredstava za sprovođenje Programa AI 2023. Pridružite nam se u našim naporima da izgradimo digitalno naprednije i inkluzivnije okruženje. Pošaljite svoju prijavu danas i budite deo digitalne revolucije“, stoji u pozivu CDT-a.

Prijavite se za program OVDE.

(Ubrzanje.rs)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *