Vaučeri Grada Beograda od 6000 dinara - krajnji rok da se iskoriste

Vaučeri Grada Beograda od 6000 dinara – krajnji rok da se iskoriste

POMOĆ U VIDU VAUČERA 6.000 DINARA Do ovog datuma je rok!

Vaučeri Grada Beograda u iznosu od 6.000 dinara, koje je Grad Beograd podelio krajem prošle godine mogu se iskoristiti još u narednih desetak dana.

Takozvani novogodišnji vaučeri u iznosu od 6.000 dinara, koje je Grad Beograd podelio svoj deci grada prošle godine, važe do 1. marta, tako da imate još malo vremena da deci kupite nešto od obuće, odeće, igračaka ili školskog pribora. Dobra okolnost je i ta što su u većini prodavnica u kojima ovi vaučeri važe, aktuelni popusti i sezonska sniženja.

Vaučeri su prošle godine podeljeni svoj deci u Beogradu do 19 godina. Vaučere su dobila i deca koja ne idu u vrtić, kao i zaposleni i radno angažovani u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama na teritoriji grada, kao i zaposleni u Centru dečjih letovališta i oporavilišta grada Beograda i u Bebi servisu Beograd.

– Ovaj vaučer za nekog ko ima troje dece, pa i ako na primer, majka radi u obrazovnom sektoru znači 24.000 dinara od Grada Beograda što mislim da nije beznačajno – rekao je prošle godine Aleksandar Šapić, predsednik Privremenog organa Grada Beograda.

Do kada važe vaučeri?

Vaučeri će važiti do 1. marta 2024. godine i moći će da se iskoriste za kupovinu kompletnog asortimana izabranih prodavnica i to za kupovinu proizvoda koji su na aktuelnim akcijama, kako u maloprodajnim objektima, tako i prilikom onlajn kupovine.

Vaučeri za subvencije u Beogradu izgledaju isto kao i prošle godine, to su zapravo kartice

Korisnik može za vreme važenja vaučera, da iznos sukcesivno troši, a može i da obavi doplati u kešu ili karticom u slučaju da ukupan račun bude veći od vrednosti vaučera.

– Od momenta kada roditelj dođe u posed vaučera može da ide u svaku radnju u kojoj važi, vaučer ne mora biti potrošen u jednoj radnji – rekao je ranije Šapić.

POMOĆ U VIDU VAUČERA 6.000 DINARA Do ovog datuma je rok!

Foto: Shutterstock

U kojim prodavnicama mogu da se iskoriste vaučeri?

Radi se o više od 100 prodavnica kompanija: Poklon-vaučeri se mogu iskoristiti u sledećim radnjama: „Planeta sport”, „Sport Vision” „Sport Vision Kids”, „Sport Vision Outlet”, „Buzz”, „Run ‘n More”, „Extra Sports”, „Dexy co”, „Adidas”, „N sport”, „N selection”, „Baby Park”, „N fashion”, „Puma”

Roditelji će tako sada moći da kupe širi asortiman – odeću i obuću, opreme za sport, rekreaciju i zabavu, školsku opreme, proizvode za bebe i igračke…

Oko 380.000 dece iz Beograda dobilo je vaučer. Prošle godine iskorišćenost vaučera bila je preko 90 odsto, prenosi Espreso.

Један коментар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *